+385 91 75 49 869 sanja@skvot.net

APARTMANI PAPE

Kontaktirajte nas

naša ponuda

Odmor u neposrednoj blizini mora
Kuća je stvorena za ljude željne mira, prirodnog okružja i bistrog mora. Na gornjem katu su dva velika obiteljska apartmana s fantastičnim pogledom na Veljo more, pod njima su opet manji, jedan dvosoban a drugi jednosoban apartman. Svaki od rečenih apartmana ima zaseban ulaz, svi su klimatizirani, svi opremljeni televizorima sa satelitskim programima, i pred svima su terase.

Pape po kojemu smještaj nosi ime, publicist je i umirovljeni novinar, diljem Hrvatske poznat kao jedan od najboljih sportskih ribolovaca (udičara) na istočnoj obali Jadrana. No spiritus movens prekrasnog, jugu i moru naklonjenog zdanja Papina je supruga Sanja, nadasve prijazna “pčela radilica” i nenadmašna umjetnica pripreme ribljih delicija.

Goste “Apartmana Pape” možda najviše oduševljava prostrani stol pod borovima nad samim kristalno bistrim morem i rivom za sunčanje opremljenom tušem.

Obiteljski apartman 1

U 48 ㎡ smještene su “roditeljska” te “dječja” soba, kupaonica i prostrani dnevni boravak s diskretno izdvojenom kuhinjom. U tom dnevnom prostoru, ostakljenom prema terasi (cca 15 ㎡) i moru, pored blagovaone još je, zatreba li za petu osobu, i udoban kauč na razvlačenje.

Obitekjski apartman 2

Zapadni “blizanac” s unutarnjim je prostorom od 53 ㎡ nešto veći od apartmana pod brojem 1, no sadržajno se ne razlikuju. Terase su im identične.

Studio apartman

Nalazi se u prizemlju (u stvari 3 metra iznad tla), veličine je 35 ㎡, a sastoji se od zasebne spavaće sobe, kupaonice i dnevnog boravka s kuhinjom. I tu je kauč na razvlačenje.

Jednosobni studio

Površine je 28 ㎡, računajući i kupaonicu. Uz bračni krevet i praktičnu kuhinju, tu je i “obvezni” kauč na razvlačenje. Pred studiom je velika, intimna terasa.

KONTAKT

14 + 3 =

Slobodan i Sanja Paparella
Put Jurjeve 21, 20290 Lastovo
Hrvaška

Tel: +385 20 805 178
GSM (Sanja): +385 91 75 49 869
GSM (Pape): +385 91 44 44 898

email: sanja@skvot.net

Kako do nas?

Najlakši način je doći do Splita, gdje se ukrcate na trajekt. Međutim, ako ste bez automobila, preporučujemo katamaran koji je puno brži, a i jeftiniji. Pogledajte informacije o trajektnim linijama ovdje. Kad stignete u Ublu, skrenite lijevo od luke i držite se glavne ceste. Nakon otprilike 2 kilometra vožnje uz more, stići ćete u hotel, gdje prelazite kratki (i uski) most i opet skrenite lijevo. Vozite još 200 metara, a kad dođete do kraja asfalta, nalazite se na cilju.

Šta još čekate?

Copyright © 2014-2021 lastovo-pape.com | Designed by Jurko Starc